Изминаха две години от пускането на Джурасик свят: Господство и до

...
Изминаха две години от пускането на Джурасик свят: Господство и до
Коментари Харесай

Свършено ли е с динозаврите и Джурасик свят

Изминаха две години от стартирането на  " Джурасик свят: Господство " и досега не беше ясно дали ще забележим динозаврите още веднъж по кината.
 Топ Гън: Маверик, Джурасик свят: Господство, Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта - най-гледаните филми в кината за 2022 година
Най-гледаните филми за 2022 година

И какви са приходите от тях

Но се оказва, че Universal не са си губили времето и скрито са почнали работа по идващ филм. Според The Hollywood Reporter, студиото е наело Дейвид Коп за сценарист, който е работил по първите два кино лентата за " Джурасик парк " от 90-те години на предишния век.

Към момента се знае, че Коп е напреднал със сюжета и даже има някакви очаквания да забележим кино лентата през 2025 година За момента обаче към момента не е притеглен режисьор за него, само че пък Франк Маршал, който е забъркан в трилогията за " Джурасик свят ", ще продуцира още веднъж.

Стивън Спилбърг също ще бъде измежду главните продуценти на бъдещия филм. За момента не се знае в каква посока ще ни води новия филм за " Джурасик свят ", само че се твърди, че с него ще бъде сложено началото на нова епоха за франчайза.
 Брайс Далас Хауърд, Крис Прат,
Как Крис Прат е оказал помощ на Брайс Далас Хауърд да завоюва повече

Поредно доказателство, че артистът е...

Това значи, че е малко евентуално да забележим Крис Прат и Брайс Далас Хауърд още веднъж в деяние. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР